пʼятницю, 8 травня 2015 р.

«Гримить набатом 45-й»

Людська пам'ять… Вона має свої межі. Людина може забути щось, однак усі не можуть забути все. Все далі і далі відходить від нас та далека, жахлива війна, яка принесла стільки горя на українську землю.З нагоди відзначення 70-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в бібліотеці – філії №1 7 травня 2015 року пройшов історичний урок «Гримить набатом 45-й» для учнів 7-8 класівЗОШ №6.Бібліотекар разом з учнями переглянули ту сторінку історії, яка стала доленосною для нашого народу, якою гіркою була доля України в лихоліття війни. 
Багато горя і страхітливих втрат принесла Україні війна. Учні з зацікавленістю читали поетичні та прозові твори українських та зарубіжних письменників на військову тематику. З великими захопленням слухали вірш К. Симонова «Жди меня» який прочитав учень 8 класу Кинюк Веніамін. 
На закінчення заходу учні ознайомилися з тематичною полицею «Перемога одна на всіх», присвячена тим, хто пройшов горнило Другої світової війни, тим, хто не вижив і тим хто дожив до Перемоги.


"Бо живуть у пам`яті народу його вірні дочки і сини,
ті, що не повернулись із походів грізної великої війни"

Немає коментарів:

Дописати коментар