середу, 20 травня 2015 р.

"Книжкові родзинки"

Упродовж усього життя ми звертаємось до книжки. З дитячих років книжка допомагала нам пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Казки, вірші, оповідання про сміливих людей, про таємниці природи, про те, як живуть люди в далеких і близьких краях. Про все розповідає книжка.
20 травня 2015 року в бібліотеці – філії №1 відбувся літературний урок «Книжкові родзинки» для учнів 2-Б класу ЗОШ №6. Юних користувачів ознайомили із кращими зразками народної творчості: загадками, скоромовками, популярними в минулому дитячими іграми та забавами, якими й сьогодні можна розважати дітей.
А також учні ознайомилися з творами українських письменників: Оксани Іваненко «Казки», Всеволода Нестайка «Дивовижні пригоди в лісовій школі», Ярослава Стельмаха «Митькозавр із Юрківки», Наталі Забілої «Веселий корабель», Грицька Бойко «Билиці діда Гриця», Василя Сухомлинського «Вогнегривий коник». Цей урок розкрив для учнів нові літературні імена:
Сашка Дерманського, Лесі Ворониної, Валентини Гуріної, Андрія Куркова, Зірки Мензатюк. Яскраві нові книги привабили юних користувачів до читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар