четвер, 25 червня 2015 р.

«Народнопоетичні символи України»

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 19 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.
Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії.
Напередодні відзначення Дня Конституції України 25 червня 2015 року у бібліотеці – філії № 1 ( в рамках Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» ) для юнацтва відбулася правова година «Народнопоетичні символи України»
Бібліотекар розповіла про історію створення Конституції та основні її засади, державну символіку - своєрідний генетичний код нації, про народні символи України. Наданий матеріал закріпили запитання вікторини "Символи держави". 
Завершився захід оглядом тематичної полиці «Оберіг нашої державності».
Доля і щастя народу та кожної людини залежить від того, якою буде Конституція, бо всі інші закони, розпорядження не повинні суперечити Конституції. Основному Закону України - Конституції - повинні підкорятися всі, сумлінно виконувати все, що вимагає Закон.

Немає коментарів:

Дописати коментар